Profil

PAX architects

PAX architects er en ung tegnestue med mange års erfaring. Mads Rudi Lassen og Thomas Bossel har arbejdet sammen i mere end 10 år - senest som senior associates hos schmidt hammer lassen architects i mere end 7 år.

Vi tegner både små og store projekter. For os handler det om den rigtige tilgang til projektet - et hvert projekt har et uforløst potentiale.

Grundlæggende tror vi på, at god arkitektur kan gøre menneskers liv bedre, og at dagslys, rumlighed og materialer, har en stor indflydelse på vores trivsel.

Vi skaber robuste koncepter med et designmæssigt højt niveau. Brugen af naturlige materialer, som holder længe og ældes med ynde er et særligt DNA for vores byggerier.

 

Designfilosofi

Godt design skal kunne overraske og tilføre projektet en ekstra dimension til glæde for brugerne.

Vi tror på, at den rigtige forståelse af stedet, er afgørende for om et projekt bliver godt eller ej.

Vi tror på at gode uderum tilfører lige så meget værdi som gode inderum.

Pax betyder oprindelig fred, men i kommerciel forstand bruges pax som en betegnelse for et menneske - det er netop mennesket, der er i fokus når vi tegner.

Vi møder jer i øjenhøjde, med stor personlig indlevelse.


 

"Det er mennesket, der er vores fokus når vi tegner"


 

Ydelser

Vi tegner projekter i alle størrelser - fra villaer til byplanlægning.
Når vi tegner mindre projekter som villaer og sommerhuse, er vi med med jer helt fra den indledende snak til det færdige resultat. Ved større udviklingsprojekter, står vi for design og konceptudvikling i udviklingsfasen, og vi har herefter samarbejdspartnere, der fører projekterne helt i mål i projekteringsfasen.
Vi er særligt stærke indenfor koncept- og idéudvikling, og vores kerneområder er boliger, udviklingsprojekter, byudvikling og transformation.

Typer

• Bolig
• Byplanlægning
• Udviklingsprojekter
• Kultur
• Uddannelse
• Transformation

"Den hurtigste vej fra idé til virkelighed begynder med en håndskitse"

 

"Den hurtigste vej fra idé til virkelighed begynder med en håndskitse"

 

Bæredygtighed

Når vi bygger nyt, har vi fokus på at skabe bygninger i sunde, naturlige, co2-opbevarende materialer, men nogle gange er den mest bæredygtige løsning slet ikke at bygge nyt. Derfor undersøger vi altid muligheden for bevare eller transformere eksisterende bygninger.
Generelt har vi en bæredygtighedsfilosofi, der går ud på at bygge mindre, men med mere kreativitet. Vi har fokus på genbrug og upcycling,  og forsøger altid at skabe tidsløse holdbare løsninger, som folk har lyst til at bevare og værne om i mange år - robuste koncepter med et designmæssigt højt niveau.


 

"Måske vi skulle bygge mindre, men med mere kreativitet"